Jelajah NZ dalam masa 7 hari. Anda mesti ikut ini!

interior ahmad caravan - Family Holidays by Caravan & motorhome in New Zealand & Australia

Anda ada masa yang sangat singkat? tapi nak juga bercuti ke New Zealand..kalau ada masa terhad, kami cadangkan ke North Island je..sebab apa? ada direct flight ke Auckland by Malaysia Airlines dan masa perjalanan 10 jam je..so bole jimat masa perjalanan.

So apa nak buat kt Pulau Utara ni? haa..mestilah pegi ke tempat-tempat wajib kt sana..ye la, kalau orang tanya da penah pegi sini? sinun..semua da penah uollss..

Ok, ni aturcara 7 hari Pulau Utara yang cover semua tempat “must visit” di sini..

Hari 1 – Auckland

* sampai di sini. rehat dulu & kalau ada masa bole round2 area main street, sky tower dia..kalau boleh book hotel this area. So senang move around. Atau terus amik motorhome & stay kt holiday park.

Hari 2 -Auckland – Matamata- Rotorua.  

Start driving ke Matamata dan singgah di hobbiton. Lokasi pengambaraan filem Lord of the Rings & The Hobbit. Fee masuk ke Hobbiton dalam NZD75 dewasa/ NZD 37.50 (10-14 years) / NZD10 (5-9 years). Budak-budak bawah 4 tahun free of charge. So parking motorhome anda kt Shire restaurant & amik bas untuk tour dalam hobbiton nie.. tour dalam 2 jam..mmg teruja sgt2 dapat tgk tempat shooting dieorg ni. 

ok..kita sambung nanti ya!

28 Comments

  • roslan says:

    assalam tuan
    saya ada 3 family
    1.keluarga roslan 5pax ( 3 dewasa, 2 kanak2 )
    2.keluarga reduan 6pax ( 3 dewasa, 3 kanak2 )
    3.keluarga azhar 6pax ( 4 dewasa, 2 kanak2 )
    merancang utk bercuti caravan di NZ atau Australia pd bulan OCT / NOV 2016.

    Kos Flight kami uruskan.
    budget utk 7 or 6 days Tour.
    mohon utk dapatkan Quotation utk percutian di atas.
    kos caravan yg sesuai, hotel, tour, dan sebagainya .

  • Huda Rahim says:

    Hi Ahmad Caravan team,
    Thanks for sharing the New Zealand Caravan ebook.We would like to request for further information .Our trip preliminary details are as follows:
    Tentative Date: April 2016
    Quantity: 4-6pax
    Venue: North New Zealand

    Hope to hear from you and your team soon.Let us know should you have any question.Thanks.

    Regards,
    Huda Rahim

  • fakhruk says:

    assalam.. menanti sambungan.. hehe

  • salam sejahtera saya tertarik dan minat dengan bisnes yang pihak tuan jalan kan boleh kah saya menjadi agen bagi mencari pelanggan yang mahu bercuti dengan pakej yang pihak tuan sedia kan 0124567519 encik mior boleh hubungi saya terima kasih

  • rosni ahmad says:

    Any group ready to be included? Me and my son wish to join caravan group.

  • rosni ahmad says:

    Oops sorry…travelling next year after month of May..tnk you

  • JIBRIL SULAIMAN says:

    3 KELUARGA
    6 dewasa 3 kanak2 11 thn 2 kanak2 bwh 3thn.
    6 days tour
    merancang utk bercuti caravan di NZ pd bulan Sept/ Oct 2016.
    mohon utk dapatkan Quotation utk percutian di atas.
    kos caravan yg sesuai, hotel, tour, dan sebagainya .

  • Khamshah says:

    kami berdua suami isteri cadang nak bercuti guna caravan berkonvoi.
    Berapa harga.? Bila tarikh convoi utk 7 hari bagi tahun ini.

  • norizan osman says:

    Assalam Ahmad Caravan,
    we are planning to go from 22-29 Sept 2016. 4 adults to North Island. if possible , can u arrange accomodation and transport(car). Please advise on the iterenary. Tq.

  • syafinaz says:

    percutian ke Aukland NZ flight 03 ogos- 11 ogos 2 orang. Mohon untuk dptkan Quotation itenary percutian kami. kos caravan yg sesuai, hotel, tour dan sebagainya..

  • ANIS says:

    Berminat utk dptkan qoutation bagi
    2 dewasa
    3 kanak2 3, 8 dan 11 tahun…
    Jangkaan tarikh travel jun 2017

  • norsyidah binti abdullah says:

    saya ingin sewa caravan untuk dua orang pada tarikh 20 Mac 2017 (9.00am) hingga 27 Mac 2017 ) (7.00 am). boleh bagi qoutation pada email saya. terima kasih

  • Rosma says:

    Saya ingin Sewa 2 caravan untuk 4/6 orang pada 19 Hingga 23 May 2017. Blh bg quotation. Tq

  • Norrohimah Sidek says:

    Salam.berminat nk sewa motorhome 5dewasa 1kanak2 disember2017.untuk tempoh 1 minggu di north island.boleh tahu harga sewa caravan.

  • mohd razali mustafa says:

    salam tuan..sy bercadang nak sewa campervan untuk ke new zealand pada 10-16hb mac 2017. Sy bersama isteri sahaja. Boleh beri sy quotation harga untuk campervan ahmad sweet couple (2pax) venturer. Boleh email pada sy ke razalimus71@gmail.com or whatap ke 0192643371 soon as possible ye..mohd razali. tq

  • Zulkifli says:

    Salam tuan, kami sudah booking tiket flight ke Auckland pada 6 Oct 2017. Kami berenam. Kami bercadang untuk sewa caravan semasa kami tiba hingga kami pulang pada 13 Oct 2017. Boleh tolong berikan sebut harga termasuk semua yang diperlukan contohnya GPS dan sebagainya. Bolehlah email pada saya di razprint@hotmail.com. Terima kasih.

  • Mokhtar says:

    Salam. Minta share quotation utk 2 orang.

  • mnb says:

    Pm jika lebih 6 orang.. Apa yg disediakan.

    • ahmadwta says:

      Hai , Terima Kasih memilih AHmad Caravan .

      Jika melebihi 6 orang , kami akan advise untuk mengambil 2 caravan atau 1 caravan & 1 kereta sewa . Tuan / Puan boleh menghubungi kami di talian 03-55196455 untuk keterangan tentang package , kelebihan dan sebagainya. 🙂

Leave a Reply