KONVOI AHMAD CARAVAN 2018

By August 30, 2018 Blog No Comments

Hi semua,

Nak hampir hujung tahun ni pasti ramai yang merancang untuk bawa keluarga bercuti kan? Dah setahun kerja keras, anak-anak pun dah habis exam..inilah masa terbaik untuk recharge, refresh & mencipta memori bersama keluarga!

Apa kata anda ke New Zealand kali ini. NZ memang sangat terkenal dengan keindahan buminya dengan gunung ganang yang gah, pantai putih bersih, air sungai yang jernih & kebiruan, aktiviti-aktiviti keluarga, sukan lasak dan macam-macam lagi semuanya ada di NZ! Dan percutian yang paling best semestinya roadtrip dengan motorhomes atau caravan di sini..anda bebas bergerak ke mana saja, picnic di tepian tasik, gunung sambil masak di dalam motorhome, bermalam di destinasi lain setiap malam tanpa perlu susah payah tarik bagasi atau “check in/ out” di hotel2!…jadikan lah ini pengalaman sekali seumur anda! (walaupun banyak client kami yang repeat)

So kami kongsikan senarai Konvoi New Zealand 2018 ini :

Offer 1 : 8H7M MIDDLE EARTH NZ
Tarikh berlepas 25Nov – 2 Dec 2018
Harga Normal : RM 3,190
HARGA ACTF : RM 2,850

8H7M KONVOI MIDDLE EARTH

Offer 2 : 8H7M THE HOBBIT
Tarikh berlepas : 2-9 Dec 2018
Harga Normal : RM 3,250
HARGA ACTF : RM 2,850

8H7M KONVOI THE HOBBIT

Offer 3 : 8H7M THE GRANDEUR
Tarikh berlepas : 9-16 Dec 2018
Harga Normal : RM 3,250
HARGA ACTF : RM 2,900

8H7M KONVOI THE GRANDEUR

Tambah menarik dengan harga Ahmad Caravan Travel Fair (ACTF) yang sedang berlangsung dari 28 Aug – 9 Sep ini..diskaun sehingga RM 400 SEORANG!! 

So, grab our promo & tempah tiket pada harga MATTA FAIR sekarang!!

CALL NOW 019-505 6339
CALL NOW 019-505 6339
CALL NOW 019-505 6339

 

Leave a Reply